Verblijven in een originele Westfriese stolpboerderij

Gastenbeoordeling 9,4

Onze kamers

B&B Westfriesland beschikt over twee sfeervol ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden. De bedden van de familiekamer kunnen eventueel ook uit elkaar gezet worden. De standaard kamer "ademt" de sfeer van romantiek. De familiekamer bevat een combinatie van "oude" boerderij details doordat de originele balken nog in de kamer aanwezig zijn en een moderne inrichting.


Familiekamer

Onze royale familiekamer is ongeveer 25 m2 groot. De kamer beschikt over een ruim tweepersoonsbed, een heerlijk zithoekje, TV met DVD, muziekinstallatie, wastafel en een ruime kledingkast. Tevens beschikt deze kamer over een waterkoker voor gratis koffie en thee. Badjassen vergemakkelijken uw bezoek naar de badkamer. De bedden kunnen op verzoek ook uit elkaar worden geplaatst tot twee éénpersoonsbedden.

Deze kamer is zeer geschikt voor mensen die ruimte zoeken of bij een langer verblijf optimaal comfort willen.

Er is een bed/kinderledikant bij te plaatsen op deze kamer.

Prijzen per nacht

1 pers. € 65,00

2 pers. € 69,50

Periode 15 juli tm 18 september

1 pers. € 69,50

2 pers. € 75,00

Toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

Standaardkamer

Deze kamer is "romantisch" ingericht. In de kamer vindt u naast het tweepersoonsbed ook een TV met DVD, ladenkast en hangkast, waterkoker voor koffie en thee. Met de aanwezig badjassen kunt u comfortabel naar de badkamer. Naast deze kamer is een zitkamer beschikbaar met heerlijke fauteuils, boekenkast en computer met internet aansluiting.

Prijzen per nacht

1 pers. € 61,-

2 pers. € 66,50

Periode 15 juli tm 18 september

1 pers. € 65,-

2 pers. € 69,50

Toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.