Verblijven in een originele Westfriese stolpboerderij

Gastenbeoordeling 9,4

Onze kamers

B&B Westfriesland beschikt over twee sfeervol ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden. De bedden kunnen wij op uw verzoek ook uit elkaar zetten.

De grote kamer bevat een gevarieerde en complete inrichting.

De standaard is kleiner dan de grote kamer. Deze kamer is alleen in combinatie met de grote kamer te reserveren.

Check in tussen:   16.00 - 20.00

Check out tussen: 07.00 - 10.30


Grote tweepersoons kamer

Deze ruime kamer van ongeveer 21 m2 is compleet ingericht. In deze kamer vindt u naast het tweepersoonsbed ook een TV, kasten, waterkoker voor koffie en thee. Aan de tafel met twee stoelen kunt u lekker lezen of een (gratis) kopje koffie of thee drinken die u zelf kunt zetten.  Een minibar is compleet uitgerust voor uw gemak (tegen betaling). Met de aanwezige badjassen kunt u comfortabel naar de badkamer. De kamer beschikt over WIFI (gratis).

Sinds augustus 2018 is er een airconditioning aanwezig.

De bedden kunnen uit elkaar worden geplaatst tot twee 1-persoons bedden.

Prijzen per nacht

1 pers. € 72,50

2 pers. € 77,50

Toeristenbelasting vanaf 1 juni 2019 € 2,50 p.p.p.n.

 

Het kan voorkomen dat de badkamer met andere gasten wordt gedeeld. Dit verloopt in de praktijk echter heel soepel en wij houden de conditie van de badkamer scherp in de gaten. Er zijn twee toiletten beschikbaar in onze Bed & Breakfast.

Standaardkamer

De kamer (ongeveer 14 M12) is sfeervol en praktisch ingericht. In deze kamer vindt u naast het tweepersoonsbed die uit elkaar geplaatst kunnen worden ook een TV, kasten, waterkoker voor koffie en thee (gratis). Met de aanwezig badjassen kunt u comfortabel naar de badkamer. De kamer beschikt over WIFI (gratis). Een minibar is compleet uitgerust voor uw gemak (tegen betaling). Met de aanwezige badjassen kunt u comfortabel naar de badkamer. De kamer beschikt over WIFI (gratis).

De bedden kunnen uit elkaar worden geplaatst tot twee 1-persoons bedden.

Prijzen per nacht

1 pers. € 72,50

2 pers. € 77,50

Toeristenbelasting vanaf 1 juni 2019 € 2,50 p.p.p.n.

Het kan voorkomen dat de badkamer met andere gasten wordt gedeeld. Dit verloopt in de praktijk echter heel soepel en wij houden de conditie van de badkamer scherp in de gaten. Er zijn twee toiletten beschikbaar in onze Bed & Breakfast.