Verblijven in een originele Westfriese stolpboerderij

Gastenbeoordeling 9,4

Onze faciliteiten

Wij bieden onze gasten veel faciliteiten in en rond onze B&B. In de directe omgeving is er ook veel te zien en te beleven. Op de pagina "Omgeving" staan diverse hoogtepunten vermeld die een bezoek waard zijn.

Buiten

Achter de B&B is een prachtige tuin aangelegd met vele zitjes waar het goed vertoeven is. Van een zonneterras tot een heerlijke beschutte tuinkamer. Wilt u graag gebruik maken van de barbecue? Dat kan. Dit kunnen wij ook volledig voor u organiseren.

Ook is er een heerlijk grasveld waar kinderen kunnen spelen, maar waar u ook in alle rust kunt zitten onder de bomen of in de zon.

Activiteiten

Op minder dan drie kilometer is een 16 holes golfbaan te vinden. (golfbaan Westwoud).

U kunt in onze regio ook uitgebreid wandelen en fietsen. Fietsen kunt u bij ons huren. Deze fietsen zijn elektrisch aangedreven, dus u heeft geen last als u de wind tegen heeft.

In Hoorn en Enkhuizen zijn overdekte zwembaden aanwezig die regelmatig geopend zijn.

Op loopafstand is een openlucht zwembad die vanaf eind april tot en met september geopend is.

Parkeren

U kunt bij onze B&B gratis parkeren. Uw auto of motor staat volledig uit het zicht en niet op de openbare weg. Uw bagage kunt u vlak naast de ingang van onze B&B uitladen.

Fietsen kunnen ook uit het zicht geparkeerd worden. Er is een fietsenstalling aanwezig en wanneer u een elektrische fiets heeft kan die zonder problemen opgeladen worden.

Badkamer

De ruime (gedeelde) badkamer is heerlijk ruim en voorzien van een toilet, ligbad en een aparte douche. U kunt gebruik maken van de aanwezige handdoeken en föhn.

Op de begane grond is nog een extra toilet beschikbaar.

 

Internet

Er is gratis internet via een WIFI aansluiting beschikbaar.

Eten en drinken

U kunt in onze B&B heerlijk eten. Op uw kamer vindt u een menukaart met een keur aan gerechten. Voor ieder wat wils en van eenvoudig tot uitgebreid. Met dieetwensen houden wij uiteraard rekening.

Komt u op de fiets? Dan is het heerlijk wanneer u er voor het diner niet meer op uit hoeft.

Wij kunnen eventueel de menukaart bij boeking naar u toesturen, zodat u vooraf kunt aangeven wat u wenst te eten.

We geven de voorkeur dat u een diner een dag van te voren doorgeeft, zodat wij tijdig de gerechten kunnen bereiden. Verblijft u maar één nacht, dan kan het zijn dat niet alle gerechten bereidt kunnen worden.

Ook is er een minibar aanwezig met diverse bieren, wijnen en frisdranken.