Verblijven in een originele Westfriese stolpboerderij

Gastenbeoordeling 9,4

Onze faciliteiten

Wij bieden onze gasten veel faciliteiten in en rond onze B&B. In de directe omgeving is er ook veel te zien en te beleven. Op de pagina "Omgeving" staan diverse hoogtepunten vermeld die een bezoek waard zijn.

Buiten

Achter de B&B is een moderne tuin aangelegd met enkele zitjes waar het goed vertoeven is. Van een zonneterras tot een heerlijke beschutte veranda. Wilt u graag gebruik maken van de barbecue? Dat kan. Dit kunnen wij ook volledig voor u organiseren.

Activiteiten

Op 10 kilometer is een 16 holes golfbaan te vinden. (golfbaan Westwoud en Vlietlanden).

Op 2 minuten loopafstand is een bowlingbaan aanwezig.

Op 2 minuten loopafstand is een groot winkelcentrum aanwezig.

U kunt in onze regio uitgebreid wandelen en fietsen. 

In Hoorn en Enkhuizen zijn overdekte zwembaden aanwezig die regelmatig geopend zijn.

Parkeren

U kunt bij onze B&B gratis parkeren. Uw auto of motor staat direct naast de B&B. Uw bagage kunt u vlak naast de ingang van onze B&B uitladen.

Fietsen kunnen uit het zicht geparkeerd worden. Er is een fietsenstalling aanwezig en wanneer u een elektrische fiets heeft kan die zonder problemen (gratis) opgeladen worden.

Badkamer

De ruime badkamer is heerlijk ruim en voorzien van een toilet, twee wastafels en inloop douche. U kunt gebruik maken van de aanwezige handdoeken en föhn.

Op de begane grond is nog een extra toilet beschikbaar.

De badkamer is voor u exclusief in gebruik. De badkamer wordt alleen gedeeld als u met uw gezin boekt of samenreizende vrienden.

 

Internet

Er is gratis internet via een WIFI aansluiting beschikbaar.

Eten en drinken

U kunt in onze B&B heerlijk eten. Op uw kamer vindt u een menukaart met een keur aan gerechten. Voor ieder wat wils en van eenvoudig tot uitgebreid. Met dieetwensen houden wij uiteraard rekening.

Komt u op de fiets? Dan is het heerlijk wanneer u er voor het diner niet meer op uit hoeft.

Wij kunnen eventueel de menukaart bij boeking naar u toesturen, zodat u vooraf kunt aangeven wat u wenst te eten.

We geven de voorkeur dat u een diner een dag van te voren doorgeeft, zodat wij tijdig de gerechten kunnen bereiden. Verblijft u maar één nacht, dan kan het zijn dat niet alle gerechten bereidt kunnen worden.